al 25 jaar ervaring met het maken van websites

We helpen je graag

  • Persoonlijke hulp, geen FAQ of chatbot

  • WordPress experts

  • Technische knowhow

  • Hosting en onderhoud in één pakket

  • Vele ondernemers gingen je voor!

Is je website stuk? Al dagen onbereikbaar? Wit scherm? Foutcodes? Word je niet goed geholpen door je huidige provider of webbouwer? Geen nood, dat komt erg vaak voor en we hebben inmiddels de sites van vele ondernemers kunnen herstellen en weer live gezet. Als wij de site overnemen kun je weer gaan ondernemen! Wij zorgen ervoor dat jouw website weer online gaat, goed functioneert en veilig blijft.

Check ook deze onderwerpen als je een site wilt laten maken:

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Fikse renovatie"

Mijn website had al jaren achterstallig onderhoud en was lastig vindbaar. Theo heeft alles weer ge-updated, bijgewerkt en beveiligd. Verder is de vindbaarheid sterk verbeterd en heb ik een andere domeinnaam die eenvoudiger, passender en actueler is. Kortom, alles heeft een fikse renovatie ondergaan. De samenwerking met Theo is erg prettig en duidelijk!

Annemiek de Fijter, eigenaar Natuurlijk leven met Annemiek

"Kennis binnen handbereik"

Theo heeft voor FBM Corporate Finance geholpen met het bouwen van de nieuwe website. Fijn om zoveel kennis over front-en back end binnen handbereik te hebben. Altijd bereid om mee te denken en helpen.

Jaap Rikken, sr. consultant FBM corporate finance

"Snelle service"

BlueGear levert een goede en snelle service, waarbij indien gewenst ook kennisoverdracht plaats vindt om de zelfredzaamheid te vergroten.

Rosi Gerritsen, lifecoach

"Fantastisch gelukt"

Ik kan Theo echt aanbevelen om je nieuwe website te ontwikkelen of er eens kritisch naar te laten kijken. Theo denkt goed mee en dat is voor een (digibeet) zoals ik mezelf vaak voel, zeer waardevol! Het is fantastisch gelukt om mijn ideeën om te zetten in een goed werkend concept. Kortom heel blij mee. Ik wil je ook bedanken voor je support en geduld tijdens het ontwikkelen van de site en voor de heldere uitleg.
Vriendelijke groet en veel succes, Gerard

Gerard ten Haaf, energetisch-therapeut.nu