al 15 jaar ervaring met hosting

Betrouwbaar en bereikbaar

  • Webhosting incl. onderhoud vanaf € 25,-per maand

  • Registratie domeinnamen

  • Topservice, korte lijn met hostingprovider

  • Nederlandse / EU-server

  • Gecertificeerde provider (ISO-27001, ISO-9001, ISO-14001, NEN 7510, PCI-DDS)

  • Dagelijkse backups

  • Inclusief mailadressen

  • Monitoring door beveiligingssytemen

BlueGear werkt al vele jaren samen met de Nederlandse provider Virtio. We hosten jouw website inclusief mailadressen voor een vast bedrag per maand. En € 25,- voor hosting inclusief onderhoud is een idioot laag tarief in vergelijking met de concurrentie. Ook je domeinnamen kun je bij ons registreren. Voor support stuur je BlueGear gewoon een mailtje of je belt even. De meeste kwesties worden door BlueGear opgelost, technische vragen die betrekking hebben op de web- of mailserver worden in samenwerking met Virtio vlot beantwoord of gerealiseerd. Worden er bijzondere eisen gesteld aan de serverconfiguratie of ondersteuning (denk aan grote webshops, zorginstellingen, staging-omgevingen) dan is maatwerk natuurlijk mogelijk.

Check ook deze onderwerpen als je een site wilt (laten) maken of vernieuwen:

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Betrouwbare, loyale professional"

Theo Labrujere host al sinds jaar en dag mijn website en deed onder andere redigeerwerk voor het e-book ‘Mensen erbij, W&S 3.0’. Eerder schreef Theo teksten voor de folder van JBMW. Wat fijn is, is dat Theo bij problemen snel met een oplossing komt. Ik vind Theo een betrouwbare, loyale professional!

Joost Seijsener, eigenaar JBMW organisatieadvies

"Altijd aanwezig"

Mijn website draait nu bijna 10 jaar bij Theo. Hij heeft toentertijd veel energie in het ontwerp gestoken omdat ik daar belang aan hechtte en het ziet er nog steeds eigentijds uit. Theo is op de achtergrond altijd aanwezig, neemt contact op als er actie nodig is of om je op bepaalde ontwikkelingen te attenderen en dat geeft een veilig gevoel qua continuïteit en bereikbaarheid.

Ramona Dales, beeldend kunstenaar

"Persoonlijke service"

Voor ontwerp of hosting van uw site raden wij BlueGear aan vanwege de groene hosting, maar vooral vanwege de persoonlijke en snelle service die wij ervaren.

Jaap Molenaar, directeur-bestuurder Bijenstichting

"Fikse renovatie"

Mijn website had al jaren achterstallig onderhoud en was lastig vindbaar. Theo heeft alles weer ge-updated, bijgewerkt en beveiligd. Verder is de vindbaarheid sterk verbeterd en heb ik een andere domeinnaam die eenvoudiger, passender en actueler is. Kortom, alles heeft een fikse renovatie ondergaan. De samenwerking met Theo is erg prettig en duidelijk!

Annemiek de Fijter, eigenaar Natuurlijk leven met Annemiek