al 25 jaar ervaring met het maken van websites

Voor elk budget een oplossing!

  • Ook voor starters

  • Websites o.b.v. WordPress (> 40% van alle CMS-systemen)

  • Webshops o.b.v. WP + WooCommerce

  • Inclusief beveiligingsplugins

  • Inclusief uitgebreid advies (domeinnaam, vindbaarheid e.d.)

  • Persoonlijke begeleiding

  • Hosting op maat, voor zzp’ers meestal € 25,- per maand

  • Volledige toegang tot CMS en overig sitebeheer (via Direct Admin)

Website vernieuwen?

Is je website aan vervanging toe? Heeft jouw CMS z’n beste tijd gehad? Zijn er nieuwe technische mogelijkheden die je huidige website niet ondersteunt? Een verouderde website is eigenlijk wel een mooi moment om als ondernemer even een pas op de plaats te maken. En na te denken hoe je met je bedrijf verder wilt. We zetten je content over in een prachtig nieuw ontwerp en we maken van de gelegenheid gebruik om jouw business met een frisse blik te bekijken.

Startende ondernemer?

Voor de meeste ondernemers geldt dat ze een website nodig hebben om zich online te presenteren. Een website biedt je talloze mogelijkheden om je producten en diensten aan te bieden en je verdienmodel verder te ontwikkelen. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel: kies een partner die gericht is op groei en ontwikkeling. BlueGear denkt met je mee in dit zeer belangrijke onderdeel van jouw marketing en ondernemerschap!

Geen ondernemer, maar non-profit of overheid?

BlueGear werkt(e) ook voor overheidsorganisaties, goede doelen stichtingen, instellingen in de onderwijs- en de zorgsector, kennisinstituten en musea.

Check ook deze onderwerpen als je een site wilt laten maken:

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Kennis binnen handbereik"

Theo heeft voor FBM Corporate Finance geholpen met het bouwen van de nieuwe website. Fijn om zoveel kennis over front-en back end binnen handbereik te hebben. Altijd bereid om mee te denken en helpen.

Jaap Rikken, sr. consultant FBM corporate finance

"Snelle service"

BlueGear levert een goede en snelle service, waarbij indien gewenst ook kennisoverdracht plaats vindt om de zelfredzaamheid te vergroten.

Rosi Gerritsen, lifecoach

"Vele complimenten voor mijn site"

”Wat een mooie site heb je…” Dat is wat ik regelmatig hoor. Vooral van mensen die me al enige tijd kennen. Door dit laatste vat ik de opmerking op als een groot compliment omdat de eigenheid naar boven komt in mijn site. Ik ben eigenaar van een praktijk voor natuurgeneeskunde met o.a. biofysische werkvormen. De site is gemaakt door Theo Labrujere van BlueGear, een professioneel bureau op dit gebied. Ik heb het laten maken van een site lang uitgesteld, omdat ik bang was dat het karakter van mijn praktijk tekort zou worden gedaan. Ik zie dit vaak bij collegae. Het aanprijzen van een dienst wordt al snel schreeuwerig en mist het subtiele karakter van persoonlijk contact, wat op de voorgrond (zou moeten) staan in de gezondheidszorg.

In enkele korte doelmatige gesprekken wist BlueGear het karakter van de praktijk weer te geven binnen de kaders van doeltreffende informatie. Overzichtelijk, compleet, doelmatig, interessant en vol charme zijn termen die ik onthouden heb van de vele complimentjes die ik kreeg voor mijn site. Theo luistert, doet voorstellen en heeft aanvullingen in een prettige ( “on-ict-achtige”) sfeer. Informatie, gevoelens, sferen en wensen worden door Theo knap “gedigitaliseerd’ zodat je aan het eind van het project ook nog eens je eigen woorden herkent die prachtig geordend en efficient naar voren komen. Ik hoop dat BlueGear nog lange tijd in staat wordt gesteld zijn kwaliteiten te tonen.

Rony Veld, eigenaar Praktijk voor natuurgeneeskunde