Al 25 jaar ervaring met onderhoud van websites

Up-to-date, veilig, en uitbreiding met nieuwe functies

  • Onderhoud en hosting: € 25,- p.m.

  • Updates van plugins en thema’s worden tijdig uitgevoerd

  • Veilige website door continue monitoring

  • Uitbreiding met nieuwe functies (plugins of koppelingen) mogelijk

  • Altijd bereikbaar voor overleg en aanpassingen

  • Nieuwsbrief met tips & tricks, inzichten en ontwikkelingen

BlueGear zorgt voor de olie tussen de raderen. Dat begint bij bereikbaarheid en toegankelijkheid: als je even mailt of appt dan wordt jouw nieuwe content snel online gezet. Uiteraard heb je ook zelf volledige toegang tot je website zodat je zelf wijzigingen kunt aanbrengen, maar de meeste opdrachtgevers van BlueGear laten dit werk graag aan ons over. Wanneer jouw website bij ons wordt gehost, dan is dit onderhoud inbegrepen (o.b.v. “fair use”). En € 25,- voor hosting inclusief onderhoud is een idioot laag tarief in vergelijking met de concurrentie.

Bij de installatie van nieuwe functies komt meestal wat meer kijken en overleggen we over wensen, planning en budget. Bij nieuwe functies kun je denken aan een koppeling met je nieuwsbrief, een activiteiten-kalander, een agenda om afspraken in te boeken, een plugin om je blogs te delen op sociale media, enz, enz.

Check ook deze onderwerpen als je een site wilt (laten) maken of vernieuwen:

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Kennis binnen handbereik"

Theo heeft voor FBM Corporate Finance geholpen met het bouwen van de nieuwe website. Fijn om zoveel kennis over front-en back end binnen handbereik te hebben. Altijd bereid om mee te denken en helpen.

Jaap Rikken, sr. consultant FBM corporate finance

"Altijd aanwezig"

Mijn website draait nu bijna 10 jaar bij Theo. Hij heeft toentertijd veel energie in het ontwerp gestoken omdat ik daar belang aan hechtte en het ziet er nog steeds eigentijds uit. Theo is op de achtergrond altijd aanwezig, neemt contact op als er actie nodig is of om je op bepaalde ontwikkelingen te attenderen en dat geeft een veilig gevoel qua continuïteit en bereikbaarheid.

Ramona Dales, beeldend kunstenaar

"Zelfredzaamheid vergroten"

BlueGear levert een goede en snelle service, waarbij indien gewenst ook kennisoverdracht plaats vindt om de zelfredzaamheid te vergroten.

Rosi Gerritsen, lifecoach

"Persoonlijke service"

Voor ontwerp of hosting van uw site raden wij BlueGear aan vanwege de groene hosting, maar vooral vanwege de persoonlijke en snelle service die wij ervaren.

Jaap Molenaar, directeur-bestuurder Bijenstichting