al 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites

Jouw website als schakel in automatisering van processen

  • Selectie van de beste plugins

  • Selectie van online marketing-systemen

  • API-koppelingen

  • Inzet van AI functies (optie)

Een website groeit als het goed is met de ondernemer mee en is eigenlijk nooit “af”. Zo ontstaat dan de behoefte om een site qua presentatie te wijzigen of uit te breiden met nieuwe mogelijkheden voor bezoekers of klanten. Voor WordPress-websites zijn talloze extensies ontwikkeld, plugins genaamd, waarmee de website in functioneel opzicht kan worden uitgebreid. We helpen onze opdrachtgevers met het selecteren van goede plugins en het installeren ervan. Ook zijn er koppelingen mogelijk waardoor de website gaat samenwerken (data synchroniseert) met andere online systemen, bijvoorbeeld voor de verwerking van administratieve gegevens, agenda’s, facturen en verkoopgegevens. Voor nieuwsbrieven wordt meestal gebruik gemaakt van externe systemen.

Marketing automation

Bij marketing automation draait het er in hoofdzaak om de juiste content, op het juiste moment, op de juiste plaats bij de juiste persoon te krijgen. Je wilt tijdens de klantreis de klant voeden en op z’n wenken bedienen zodat deze ook uiteindelijk klant wordt of, bij bestaande klanen, dat deze een aankoop doet. Bij e-mailmarketing automation bepaalt een gebeurtenis, een “tigger”, het startmoment van de geautomatiseerde communicatie. Hieronder volgen wat voorbeelden van zulke triggers:

  • Download van een e-book, whitepaper of product sheet
  • Inschrijving voor een nieuwsbrief
  • Aanschaf van een product
  • Datum voor contractverlenging
  • Het niet afronden van een bestelling in een webshop.

Check ook deze onderwerpen als je een site wilt (laten) maken of vernieuwen:

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Kennis binnen handbereik"

Theo heeft voor FBM Corporate Finance geholpen met het bouwen van de nieuwe website. Fijn om zoveel kennis over front-en back end binnen handbereik te hebben. Altijd bereid om mee te denken en helpen.

Jaap Rikken, sr. consultant FBM corporate finance

"Altijd aanwezig"

Mijn website draait nu bijna 10 jaar bij Theo. Hij heeft toentertijd veel energie in het ontwerp gestoken omdat ik daar belang aan hechtte en het ziet er nog steeds eigentijds uit. Theo is op de achtergrond altijd aanwezig, neemt contact op als er actie nodig is of om je op bepaalde ontwikkelingen te attenderen en dat geeft een veilig gevoel qua continuïteit en bereikbaarheid.

Ramona Dales, beeldend kunstenaar

"Zelfredzaamheid vergroten"

BlueGear levert een goede en snelle service, waarbij indien gewenst ook kennisoverdracht plaats vindt om de zelfredzaamheid te vergroten.

Rosi Gerritsen, lifecoach

"Persoonlijke service"

Voor ontwerp of hosting van uw site raden wij BlueGear aan vanwege de groene hosting, maar vooral vanwege de persoonlijke en snelle service die wij ervaren.

Jaap Molenaar, directeur-bestuurder Bijenstichting