Socale media zijn een belangrijke pijler in je marketing. Wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat sociale media pas effectief worden als je de dwarsverbanden ziet met de "business" rondom sociale media, de algoritmes, zoekwoorden, SEO, je website, je netwerk-activiteiten, je "branding" als ondernemer en jouw merken, storytelling, enz, enz..

De meeste ondernemers doen wel iets met sociale media, maar weten vaak niet goed wat ze er precies mee aan moeten of hoe ze ermee kunnen omgaan. Dat is goed te begrijpen omdat sociale media een onderdeel zijn van je marketing en niet alleen praktische kennis vraagt (welke knopjes, wanneer post je wat, mag je alles gebruiken en delen, enz.), maar ook kennis van de "internetcultuur", "memes", influencers, en meer strategisch inzicht in de positie die jouw bedrijf op internet wil innemen. Hoe bepaal je wat je zegt en wat is bijpassend beeld?

Tien redenen waarom je deze worshop echt zou moeten volgen

In de workshop zijn jouw vragen leidend en krijg je direct antwoord op zowel jouw praktische als strategische vragen:

  1. Geen vraag is te gek, van beginner tot expert
  2. Bespaar jezelf heel veel tijd
  3. Krijg inzicht in wat voor jou de juiste weg is
  4. Wat doen je concurrenten?
  5. Ontdek welke sociale media voor jou van belang zijn
  6. Ontdek wat je kunt schrijven en wanneer
  7. Ontdek hoe je meer likes en volgers kunt krijgen
  8. Hands on: direct aan de slag met je berichten
  9. Krijg inzicht in de vele dwarsverbanden met andere marcom-activiteiten
  10. Een idioot lage prijs voor zo veel op maat gesneden en direct toepasbare kennis: € 250,-

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Theo Labrujere. Theo is marcom-adviseur met een taalkundige achtergrond (UvA), leerde sgml bij IBM in 1988 (de voorloper van html waarmee elke website is opgebouwd), bouwde zijn eerste website in 1998 en begon al vroeg met Linkedin (2005), Twitter (2007/2008) en YouTube. Later volgden Facebook, Pinterest, Instagram, Whatsapp.

Locatie en planning

Locatie en planning in overleg. Een workshop via Zoom, Skype of MS Teams is wel mogelijk, maar heeft niet de voorkeur. Workshop met meerdere deelnemers? Neem dan even contact op.

Ja, ik ga nu mijn sociale media aanpakken !!