header BlueGear opzoeknaarjuisterouteincommunicatie phone2

header BlueGear opzoeknaarjuisterouteincommunicatie

Webdesign & Infographics

Uw verhaal wordt steeds vaker met beeld verteld: dat kan via een uniek design, datavisualisaties, infographics: het resultaat is altijd aansprekend en voor elk budget zijn er mogelijkheden!

Teksten & Sociale media

Geen tijd voor sociale media? Wij maken de verbinding met u en de klant en vertellen of verbeelden uw verhaal! Relevante content is de sleutel in binden en boeien van klanten.

Websites & Webshops

WordPress, Joomla, Magento. Mainstream Open Source technieken. Hiermee leggen we het fundament voor uw online communicatie en marketing.


Webhosting

Energiezuinige, ISO-gecertificeerde webhosting op VPS-servers. Technisch onderhoud, upgrades, migraties. Bedrijfszekerheid, SLA & Escrow. Diverse pakketten, voor elk budget.

Tooling & Automation

Uw organisatie digitaal vertalen, inrichten, onderhouden en verder ontwikkelen. De tools om bedrijfsvoering en marketing te ondersteunen. Kies een partner met verstand van zaken.

 

MKB' er met weinig tijd?

In deze tijd gaat marketing in essentie om verbinding met de klant en de omgeving die voor u belangrijk is. De klant kan overal terecht, dus waarom zouden ze voor u kiezen? Als de klant geen verbinding voelt met uw bedrijf, is er geen reden om bij u te gaan winkelen. Als ondernemer is het lastig om zelf uit te vinden wat de kenmerken zijn van die binding. In deze tijd is het verstandig die binding te verstevigen, ervoor te zorgen dat er meer is dan bijvoorbeeld "locatie" of "prijs". 

BlueGear helpt u als u handen tekort komt om te zorgen voor een stevige klantenbinding. Als u uw klanten verliest aan uw online concurrentie. Als u een spraakmakende campagne wilt. Als u een kundige partij zoekt bij het onderhoud van uw website of de automatisering van uw marketing (denk aan nieuwsbrieven of goede content op uw sociale media)

Stakeholder nl, bron: wikimedia.orgDe wereld verandert in rap tempo. Organisaties met een eenzijdige focus op commerciƫle doelen presteren minder (zelfs op financieel terrein!), dan organisaties met duurzame doelstellingen en een focus op maatschappelijke meerwaarde. Dat betekent dat degene die de belangen van de maatschappij vertegenwoordigen, uw stakeholders dus, vaker en beter in uw bedrijfsvoering betrokken zullen moeten worden. De communicatie met de buitenwereld zal moeten verbreden, verdiepen, en verbinden. Zet de ramen open en laat externe invloeden binnen: niet shareholder first, maar 'stakeholders first'. Uw sociale media hebben hierin een belangrijke rol te vervullen.

Ga naar StakeholdersFirst !.

Download Vision Statement.

Opdrachtgevers

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7